Pluggar matte...

Hej, har precis kollat klart på en film. Idag skulle jag egentligen åkt till store mosse med hela 8:an, men har as ont i tänderna eftersom jag fick tandställning igår. Jag kan inte äta, så jag är hemma istället. Men nu måste jag plugga matte, har ett helt kapitel som ska vara klart och jag har knappt börjat. Bloggar mer sen.

Pussar!


jag kommer alltid att älska dig

Hej, lämnade in min dator idag på lagning, men har min systers dator så det är bra men jag har inga bilder. Men nu ska jag göra min engelska som ska vara klar imorgon och så ska jag plugga lite matte också.

Pussar!

HEMARBETSDAG

Hej på er, igår var jag och kollade på konfirmation och sen hängde Sandra med mig hem så sov hon hos mig inatt, mysigt. Idag har vi haft hemarbetsdag så jag har inte varit i skolan! Denna veckan kommer bli världens sämsta vecka imorgon ska jag lämna in min dator på lagning, på onsdag ska jag till tandläkaren och få tandställning FML och sen på torsdag ska alla 8:or till store mosse och gå hela dagen och sen sova i en stugga och sen gå hela vägen tillbaka...
Men nu ska jag iallafall gå och träffa Ida, bloggar mer imorgon.

pussar!

WISHING YOU ARE THE GIRL HE IS HOLDING IN HIS ARMS

Hej på er, har varit och cyklat en runda med lillebror, riktigt mysigt! ♥




följ mig på instagram @jessienilsson


pussar!

those days when you just feel worthless.

Hej på er, igår var det typ världens sämsta dag... Inget gick som jag ville, men hade det ändå mysigt med Ida, du är bäst! Idag har jag inte planerat någon än, men nu hade jag tänkt att jag skulle gå ut och gå.
Ha det bra!




pussar!

SMOOTHIE


just nu.

bloggar mer sen.
pussar!

I regret everything...

Nu ska jag ut och gå en riktigt lång promenad och rensa tankarna...
bloggar med när jag har kommit hem igen.

pussar

JUST NU


Just nu sitter jag ute och plugga engelska och hemkunskap...

Pussar

fan vad jag saknar dig! ♥

Hej på er, nu har jag nästan precis kommit hem och hade tänkt att jag skulle gå ut och lägga mig i solen och plugga. Orkar inte med skolan längre, men det är bara 21 dagar kvar och sen får jag äntligen mitt älskade sommarlov! Så jag klarar mig nog.

Pussar

älskar vädret!

Hej på er, det var ett tag sen jag bloggade nu, men har inte haft lust. Igår solade jag hela dagen och sen på kvällen så cyklade jag och Ida och köpte glass och satt oss i solen och snackade, mysigt! Idag har jag varit i skolan och när jag kom hem hade jag as ont i huvudet, så jag gick och sov en stund. Nu har jag precis ätit och hade tänkt att plugga lite...

Har inga bilder så det får bli några ifrån tumblr.



pusshej!

Älskar dig bästavän! ♥

Hej på er, sitter och har det toppen men bea!







Vi bjuder stenhårt!

pusshej!

everyone have a dream...

Hej på er, vaknade nästan precis, vi är lediga idag eller vi har operation dagsverke. På torsag och fredag är vi lediga, så jag ska bara gå i skolan två dagar denna veckan! :) Men nu ska jag gå och äta frukost och sen ska jag fixa mig.

pusshej!

life goes on...




pusshej!

just smile and be happy

Hej på er, idag har jag bara legat och solat hela dagen. Nu ska jag snart städda mitt rum, det behövs verkligen och sen ska jag duscha och sen ska jag träffa ida. Bloggar mer ikväll.


Nikkor 35mm f/ 1.8
Två gamla bilder på Emma.

pusshej!

du förtjänar inte mina tårar...

Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och sova bort hela denna jävla dagen.
Bloggar kanske senare när jag är på bättre humör.

pusshej!

don't think you understand how much you mean to me

Hej på er, har nästan precis kommit hem, har varit hos en kompis med några, mysigt mysigt! Men nu hade jag tänkt att kolla på OTH och sen ska jag sova!



pusshej!

jag hoppas allt blir bra.

Hej på er, sitter just nu och gosar med min lilla kusin. Har precis ätit och ska snart äta efterätt och senare ska jag nog ut och träffa några kompisar! :)


världens sötaste?!

pusshej!

don't know which way to go, but I think I'll follow you...

Hej på er, nu har nästan sandra precis åkt hem, hon skulle iväg och spela fotbollsmatch. Idag har jag också klippt mig, klippte seriöst mer än 14 cm! Känns hur konstigt som helst, men jag vänjer mig väl snart hoppas jag.

Riktigt fula bilder, men jag bjuder på det idag.




pusshej!

there's a reason why it became like this...


JUST NU!

bloggar nog mer sen.

pusshej!

everything was so damn good! ♥














pusshej!


Fredag! ♥

Hej på er, nu ska jag och ida ta bussen till gekås!




pusshej!

RSS 2.0