bea & ida

Sitter i mitt rum just nu med bea & ida. Vi har varit ute en stund och så :) Nu är det höstlov, så nu kommer jag förhoppningsvis att bli bättre på att blogga. Efter höstlovet så ska jag proa i två veckor, första veckan ska jag proa hos en fotograf med sandra och sen den sista veckan på grand hotell med bea :)

p u s s

pluggar



sitter och pluggar och är sjukt trött. Ha en bra kväll :)

puss

söndag



Idag var jag på gekås, jag köpte två vandliga tröjor, tuggummi, två armband, en cupcakes bok och en mascara.
Imorgon är det skolan -.- Det är bara denna veckan kvar sen är det lov och sen prao i två veckor :D På lovet så ska jag mamma & Emma åka in till Halmstad och shoppa en massa :) Nu ska jag sätta mig och plugga lite, men jag bloggar nog mer senare.

p u s s

gekås

Nu drar jag snart till gekås, sen när jag kommer hem blir det plugga plugga och plugga.. Funderar också på om jag ska ut och springa en rund :) Jag bloggar mer när jag kommer hem.


Nikkor 35mm f/ 1.8

p u s s

en vecka kvar till höstlovet :D

Idag har jag verkligen stor städdat mitt rum, det tog as lång tid men nu är jag äntligen klar. Just nu sitter jag i min säng med en kopp te och en massa ljus tända, riktigt mysigt :) Igår var jag med bea, vi gick en rund och snackade och hade det gött, den tjejen är rätt bra ändå :) Imorgon blir det nog gekås tror jag och sen måste jag plugga också.


Fick bli två bilder på smoothie bara för att det är så gott :)

p u s s

varför ska det hela tiden regna?

Sitter och kollar lite på tv och ska snart plugga lite hade jag tänkt. Idag fick vi tillbaka våra spanska prov och jag blev inte godkännd, spanska är inte mitt bästa ämne precis. Jag hade tänkt att jag skulle ut och springa en rund också med jag är ju inte precis sugen att gå ut i detta vädret.

tisdag

Idag har jag varit i skolan, först så var vi typ på någon brandövning i falkenberg och sen hade jag engelska och sen musik. Ikväll ska jag till min farbror som fyller år, men jag bloggar mer imorgon :)


Två super söta bilder på bea, älskar dig gumman <3

p u s s

lördag

Nu har jag inte bloggat på en vecka.. Men det har varit så mycket i skolan och allt så jag har inte orkat. Igår var jag iaf på tjejkväll med tjejerna i klassen, mysigt :) Idag är jag verkligen as trött. Men nu ska jag snart till Ida, så jag bloggar mer imorgon.

p u s s

Emma Nilsson




Nikkor 35mm f/ 1.8

Hej på er, idag fotade jag Emma, sen har jag inte gjort så mycket idag. Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag ska skärpa mig :) Ni får ha en super bra kväll, så hörs vi imorgon :D

p u s s

2 oktober


Nikkor 35mm f/ 1.8

Hej på er, idag är det söndag med andra ord en riktigt seg dag. Imorse var jag i kyrkan sen åkte jag hem och pluggade lite. Jag är verkligen jättetrött idag, orkar verkligen inte göra någonting. Nu ska jag nog gå ner och dricka en varm kopp te och sen vet jag inte riktigt va som händer. Men ni får ha det så bra!

p u s s

RSS 2.0