PLUGGAR MOPPE


FREDAG

Har inte bloggar på ett tag nu, men har inte haft lust. Just nu sitter jag med tända ljus, kollar på oth och äter chokladpudding, kan du bli bättre? Imorgon ska jag nog plugga lite moppe och sen på kvällen blir det fest! 
 
 
Pussar!

GLAD MIDSOMMAR

 
Söta tjejer taggar fest! 
 
Pussar!

THE ONLY THING I THINK ABOUT IS YOU

Nu drar jag och Ida till gekås, ha de bra. 



Pussar!

MÅNDAG

Idag har jag varit och pluggat moppe med leoo, duktig tjej, ska försöka att åka dit så ofta jag kan, så jag bli klart med det snart... Sen gick jag Bea & Ida och käkade pizza, gott! Sen tog jag & Ida bussen hem och när jag kom hem så satt jag på oth och somnade och nu har jag precis vaknat och har as ont i huvudet. 


Pussar!

GUYS HAVE NO IDEA HOW LONG SOMETHING THEY SAID CAN STAY IN A GIRL'S MIND.

Ligger och kollar på OTH och är as trött. Imorgon ska jag in till moppeskolan och plugga moppe, så att jag blir klar med det snart... Men nu ska jag fortsätta att kolla på film, men ha det bra, bloggar mer sen. 

Har verkligen inga bilder just nu, så det får bli en bild på mina och Sandra skor.




Pussar!

14 juni

Några bilder från festen i tisdags, snodde dom från Thilda :)







Pussar!

SPELAR FIFA MED LILLEBROR!


GOTT



Pussar!

GODMORGON

Hej, ligger helt halv död i sängen och snackar med william på skype. Somnade as tidigt igår, klockan tio och vaknade nyss och är fortfarande as trött! Har typ feber också.
Festen i tisdags blev inte riktigt som planerat, allt slutade kaos och polisen kom.
Men nu ska jag fortsätta att snacka med william, ha det bra, bloggar med sen.



Pussar!

TAGGGAAA!

Nu ska jag käka och sen drar jag på fest, kan sommarlovet börja bättre?
Ha en bra kväll, för det ska jag ha!


Pussar!

SOMMARLOV!!

Äntligen är det sommarlov och det äger!
Men nu ska jag kolla på film och sova en stund och sen ikväll blir det fest! TAGGA!





Pussar!


alla gör misstag...

Funderar på att skaffa en ny blogg och börja om från början men jag vet inte ännu, får se om jag gör det eller inte. Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på film och varit och firat min kusin som fyller år i veckan. På tisdag är det skolavslutningen och sen på kvällen blir det fest.

Pussar!


LÖRDAG MED BEA

Hej, har precis käkat kladdkaka med bea. Just nu sitter vi och kollar på film, skulle egentligen in till stan och träffa tjejerna.





Pussar!

Ben&jerry min nya bästavän!

Hej, idag har jag käkat glass med bea, har även kollat på never say never ♥ och varit ute! Nu ska vi ut och cykla en rund! Ha det bäst!


BJUDERRRR PÅ BILDERNA!

massa pussar!

BEEAAA

Hej, nu har bea precis kommit hit, hon har köpt en iphone 4s, inte alls avensjuk... Och så kom hon med en ben&jerry! Igår åkte jag och ida till stan och kollade lite på studenten, jag vill också ta studenten nu!



Pussar!

Idas frågestund.

Cha cha bloggen, Ida här... Nu vill jag meddela har jag har frågestund på min blogg och jag kan tycka att ni Jessies små rara bloggläsare är vänliga och ställer en fråga där och varför inte fråga om ett bloglovin byte.

Här hittar ni frågestunden.






pusssssaaaarr Ida

7 juni

SOMMARLOV OM & 5 DAGAR! Kan livet bli bättre? Nej, typ inte. Idag i skolan så hade vi nästan inga lektioner, kollade även på fotboll, niorna mot lärarna. Imorgon har vi inga lektioner ska städa skåpen och lämna tillbaka böcker och sånt. Sen efter skolan så drar jag och Ida in till stan :)

Pussar!

IDAAAA



PEOPLE CHANGE, MEMORIES DON'T

Hej, har precis kommit hem, har varit med några. Idag fick jag tillbaka min dator, gött! Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på en film, bloggar mer imorgon.

pussar!

RSS 2.0