Syskonkärlek ♥




Nikkor 35mm f/ 1.8

Tre bilder på Emma & Samuel :)

p u s s

Emma



Nikkor 35mm f/ 1.8

Hej på er! Idag har jag fotograferat lillasyster Emma nästa hela dagen. Har även fotofraferat Emma & Samuel. Nu sitter jag och kollar på idol och redigerar massa bilder :) Jag bloggar mer senare, men vi får ha det så bra!

p u s s

You are always there for me, hope you know I'm always there for you


Nikkor 35mm f/ 1.8

Sitter och pluggar har prov imorgon. Jag har även spanskan som jag måste plugga på. Imorgon efter skolan så ska jag in till stan med bea och sen på torsdag och fredag har vi studiedag :D Bloggar mer senare.

p u s s

måndag..



Idag är det måndag.. Jag gillar verkligen inte måndagar, jag är alltid så trött och så går vi långe på måndagar också. Just nu sitter jag och dricker te och redigerar lite bilder :) Jag skulle behöva plugga lite, men jag orkar inte göra det.

plugga..

Nu måste jag plugga -.-, men jag bloggar mer senare :)


Nikkor 35mm f/ 1.8

puss

CHOKLADBOLLAR

Innan idag var jag på konfirmationsmöte. När jag kom hem gjorde jag chokladbollar, det är nog det bästa som finns ;) Det var jättelänge sen jag åt chokladbollar så det är extra gott nu! :)



Nikkor 35mm f/ 1.8

puss

22.09


Nikkor 35mm f/ 1.8

Sitter och kollar på tv, funderar på att sätta på en film snart. Jag lägger kanske ut bilder på mina nya skor imorgon för jag orkar inte göra det idag.

puss

dålig uppdatering!

Igår klockan nio ungefär kom bea hit, sen cyklade vi runt lite, satt och snackade och kollade på film. myssiiggtt :)
Idag var jag i stan en liten stund och köpte ett par skor. Laddar upp en bild på dom senare eller imorgon. Just nu sitter jag och kollar på tv sen vet jag inte riktigt vad som händer, bloggar iaf mer sen :)

puss

trött..

Har precis vaknat för jag somnade direkt när jag kom hem efter skolan. Jag har as ont i huvudet.. Nu måste jag plugga matte. Usch, jag hatar verkligen matte! Ni får ha det så bra sålänge ;)

puss

pluggar

Nu sitter jag och pluggar på no eftersom vi har prov imorgon -.- Har inget mer att säga, så jag bloggar mer sen istället :) ha det bäst !

puss

måndag

nu har jag precis kollat på idol. Jag har as ont i huvudet och det har jag haft hela dagen, det känns verkligen som om att det ska skrängas vilken sekund som helst. Nu ska jag plugga, ha det bra :)

puss

grönt är skönt



Nikkor 35mm f/ 1.8

p u s s

har ändrat lite på designen

Jag har ändrat lite på designen, den är inte riktigt klar än. 

Gammal:


Nya:


Idag har jag typ inte gjort någonting, varit ute lite och fotat. Funderar på om jag ska kolla på film :) Jag är as trött idag, söndagar är sega.. Bloggar mer sen, ha det bäst så länge :D

puss

hääässst


Nikkor 35mm f/ 1.8

puss

en bakdag

Idag har jag bakat, sen har jag typ inte gjort så mycket resten av dagen. Jag bloggar mer senare.


Nikkor 35mm f/ 1.8

puss

fredag

nu har jag kommit hem ifrån stan. Ikväll så ska vi äta mammas hemmagjorda pizza :) Det är fredag idag! :D

puss

together hand in hand, we will handle everything

Nu har jag precis duschat och sitter och pluggar på spanska glosorna som vi har tills imorgon. Imorgon ska jag till synsam och kolla ögonen och sen köpa mer linser. På lördag ska jag till clara och kolla på film men tjejorna, mysigt :) I helgen ska jag också färga min hår blondare, hoppas det blir bra! Jag vet inte riktigt om det blir av denna helgen men det hoppas jag. Men nu måste jag plugga vidare, bloggar mer imorgon.

pusss

I will always be on your side

Innan när jag skulle ut och springa så började det regna och då orkade jag inte göra det. Sedan skulle jag och min lillebror ut och cykla och självklart började det regna då också, så vi gjorde inte det. Nu har jag iaf precis ätit och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sen klockan åtta tror jag att jag ska kolla på robinson, bloggar iaf mer senare :)

jag har verkligen letat jättelänge efter en bild som jag kan lägga ut eftersom det var ett tag sen jag la ut en bild och tillslut hittade jag iaf en.

Nikkor 18-55 mm f/3,5-5,6.

puss <3

torsdag

idag har jag varit i skolan, denna dagen var verkligen as seg.. ikväll hade jag tänkt att gå ut och springa en runda, men just nu fryser jag och har ingen lust men jag ska verkligen tvinga mig att göra det (för det var ett tag sen nu) Imorgon är det fredag :D Jag älskar fredagar. Fredagar den bästa dagen på veckan, fast jag brukar alltid vara så trött på fredagar men jag måste erkänna att jag gillar lördagar också. Aja, tråkigt inlägg som vanligt, men bloggar mer sen :)

puss

why can't everything just be like it was before?

Hemma ifrån skolan nu, onsdagar är nog den segaste dagen.. Jag är as hungrig också, så nu ska jag fixa något att äta sen så måste jag plugga -.- bloggar mer senare.

puss ♥

I wish you were here right now

Nu har jag precis duschat, och nu ska jag leta upp min mobil som jag inte vet var den är någonstans :s Sen ska jag nog kolla på en film och sen blir det sängen :)

puss

6 september

Just nu har jag nästan precis ätit och nu hade jag tänkt att jag skulle måla mina naglar :) Jag har inte gjort om min design ännu och jag har inte börjat än heller men det måste jag verkligen göra snart för jag tycker verkligen att det är jätteful och sen måste jag också fixa en ny header , orkar innttee...
bloggar mer sen :)

puss


dålig uppdatering..

Har inte orkat blogga nu det sista men nu gör jag det iaf. Idag har jag varit i skolan, nu hade jag tänkt att jag skulle sätta mig och plugga, men jag orkar verkligen inte men jag har inte precis något val. Jag bloggar mer senare istället. Ha det toppen :)

puss

RSS 2.0