I will always remember what you have done

Nu har Tim precis åka hem och jag sitter och kollar på andra avenyn. Igår så åkte jag och Bea in till stan, vi skulle egentligen pluggat moppe men vi fikade istället och så träffade vi Robin & Tim också :) Pussar!
 
 

Use your smile to change the world, don't let the world change your smile.

Hejhej, har precis duschat och ska snart gå ner och göra lite te. Igår efter skolan så kom Tim hem till mig, sen på kvällen så skulle jag egentligen kolla på match men det regnade så jag orkade inte. Idag så har jag typ bara pluggat och kollat på film. Pussar!
 

Du är sämst, hur lyckas du? 

Gästbloggar

Hej Beatrice här!
Eftersom jessie aldrig bloggar slänger jag in ett inlägg här.
Vi sitter på spanskan just nu så hinner inte blogga nu men vet vet jag kanske slänger jag in ett inlägg snart igen.
Puss!

beatriceandersson.devote.se

 


SÖNDAG

Hejhej, sitter och kollar på film & dricker te. Har precis städat mitt rum o lite så & ska snart gå och duscha. Pussar! 
 

I act like I don't care, but deep inside it hurts.

Igår stack jag hem till Ida och sov här, sen på kvällen kom några. Idag åkte jag och Ida till Ullared och käkade thaimat, träffade Tim & Linus en snabbis också! Nu är jag hemma hos Ida igen, ska sova här inatt med några andra tjejer också, så det blir mysigt! Pussar!
 
Gammal bild!
 

REMEMBER ME? WE WERE BESTFRIENDS WHEN YOU WERE SINGEL!

Hejhej, sitter och pluggar på dom äckliga spanska glosorna, hatar spanska! Igår hängde Bea med mig hem efter skolan och sen kom Tim hem till mig också! Men nu ska jag fortsätta plugga, bloggar kanske mer senare. Pussar!
 
Älskar dig bässsttaavännn! ♥

ANDRA AVENYN MED LILLEBROR

Sitter och kollar på andra avenyn med lillebror! Innan var jag ute och gick en promenad med Ida och snackade en massa, behövdes! Pussar!
 

No. I'm not okay. I'm just pretending that I am.

Har precis ätit. Gick aldrig ut och sprang innan, orkade inte ;) Imorgon efter skolan så ska jag kanske plugga moppe om jag orkar, eller så ska jag ut på en promenad med Ida. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Pussar!
 
 

Promises means everything, but after they are broken, sorry means nothing.

Jag och Bea vaknade typ klockan tolv, sen kollade vi på tv, käkade och gosade. Sen kom Fidde och hämtade henne. Nu sitter jag och kollar lite på andra avenyn och ska snart gå ut och springa en runda, har typ inte gjort den på fem år, känns det som. Pussar!
 
heta tjejer!

Some days I can't stop thinking about you. Other days I wonder why I wanna waste my time.

Ligger i sängen med Bea, vi ska nog snart sätta på en film. Ikväll så har Jesper och Eric varit här, vi gjorde inte så mycket. Men nu ska vi lägga oss och kolla på film. Pussar!
 
 

VI ÄR INTE SÅNA SOM I SLUTET FÅR VARANN

hejhej, har precis ätit pizza! Ikväll skulle jag egentligen till Sandra och sova där med Malvina, Emma & Ida, men kunde inte :( Imorgon så ska jag kanske hem till Tim och sova där, saknar han! 
 
 
Pussar!

Would you die, for the one you love?

Nu ska jag hoppa in i duschen! Pussar!
 
HAHA, bjuder på tre riktigt fula bilder!

TORSDAG

Skolan idag var helt okej, nu sitter jag och kollar på anndra avenyn, som vanligt? Men blggar mer senare. Pussar!
 

I HAVE NO IDEA HOW I FEEL ABOUT YOU ANYMORE

Första dagen i skolan, var helt okej, fick träffa alla igen så det var kul. När jag kom hem så kollade jag på lite andra avenyn och sen klockan halv fem så somnade jag och vaknade nu? Men nu ska jag gå ner och dricka te ;) Pussar!
 
vi äger!
 
 

SLUTA FÅ MIG ATT FALLA OM DU INTE ÄR BEREDD ATT FÅNGA MIG

FML!
 
Pussar!

ANDRA AVENYN

Sitter och äter & kollar på andra avenyn. Ska snart hoppa in i duschen. Var ute med Ida innan en stund, åt glass & snackade, mysigt! Igår var jag hos tandläkaren, fick räls där nere också, så har as ont nu. Fikade också med mamma, Daniella & Emma. Men nu ska jag duscha. Pussar!
 
 

SÖNDAG!

Har precis kommit hem, varit och ätit hos farmor & farfar med familjen. Idag har vi också varit på gekås en snabbis. Imorgon ska jag till tandläkaren och sen hade jag också tänkt plugga lite moppe om jag hinner. Men nu ska jag snart ut och träffa Gabbe och några andra en stund! Ha det bra!
 
bjuder.
 
Pussar!
 

I can't keep my eyes off you.

Är fortfarande sjuk men har iallafall ingen feber idag! Bloggar mer imon istället.
 
just nu.
 
Pussar!

SJUKK

Idag skulle egentligen Bea kommit hit, men det blev inte så för jag är sjuk, har feber och as ont i halsen. Har kollat på andra avenyn och sovit hela dan. Men nu ska jag nog gå och sova en stund till & hoppas på att jag blir frisk tills imorgon, för då blir det fest!
 
gammal bild.
 
Pussar!
 

ONSDAG

Ligger helt död i sängen och kollar på andra avenyn, är verkligen as trött! Igår så gick jag och Bea ut och träffade några en stund, sen så hängde Gabbe & Glemme med hem till mig. Sen följde vi dom en bit hem, somnade typ inte förrens fem. Sen idag har vi kollat andra avenyn & ätit glass, sen åkte Bea hem typ klockan halv sju och sen klockan nio gick jag till ida och har varit där hela kvällen och kom hem för en stund sen. 
 
 
Pussar!

ANDRA AVENYN

Ligger i sängen och kollar på andra avenyn med Bea, hon ska sova här inatt, toppen! Igår var jag ute en stund med några och sen drog jag, Glemme, Tim & Gabbe hem till mig och sen stack Glemme & Gabbe hem och så sov Tim här. 
 
 
Pussar!

LÖRDAG

Nu har Bea precis åkt hem, igår kväll var vi ute och träffade massa folk & idag har vi tagit det lugnt, kollat på film och varit hos min syster en sväng. Nu ska jag kolla på film och sova en stund, sen ikväll blir det fest!
 
 
Pussar!
   

TRÖTT TJEJ

Sitter och passar min kusin med min syster & Bea. Bloggar mer när jag kommer hem. 
 
 
Bjuder på en ful bild.
 
Pussar!

Do you mean everything you say?

Var ett tag sen jag bloggade nu men har inte haft lust eller orkat. Igår kväll var jag ute och träffade några och sen vid typ två tiden så stack jag & gabbe hem till mig och kollade på film och lite så. Idag kommer min bästa bea hit, vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar la på något kul ;) Men nu ska jag hoppa in i duschen, bloggar mer sen. 
 
 
Pussar!
 

RSS 2.0