SOMEDAY YOU WILL UNDERSTAND

Idag har jag först varit i skolan och sen hängde jag med Sandra hem :) Imorgon ska jag nog plugga lite moppe och sen på fredag fyller jag år, så då ska släkten och så komma hit på kvällen. Men nu ska jag sätta på en bra film och somna till den. Orkar inte skolan, kunde man inte fått längre sportlov?! Men jag lever!
Men ha det bra, så bloggar jag mer imorgon.

pusshej

just nu

Sitter och tjockar mig!



pusshej



Follow your dreams and never give up

Idag har jag varit på klitterbadet med bea, simmade och solade. Sedan kom pappa och hämtade oss, så åkte vi hem till mig och nu har hon precis åkt hem och jag ska snart hoppa in i duschen.



bjuder.

pusshej!


please promise me you'll never do it again...

Hej på er, i tisdags var jag i Halmstad och sen på kvällen var det fest med härliga människor och igår sov jag hela dagen. Nu har jag precis duschat och fixat mig, ska snart äta och sen ska jag till stan.



puss

Falkenberg

Har precis ätit och ska snart ta bussen till stan och möta bea. Bloggar mer när jag har kommit hem. Ha det bra!

pusshej

SPORTLOV ÄGER!

Nikkor 35mm f/ 1.8

Idag har jag typ inte gjort någonting, sovit, kollat på film och lite så. Nu ska jag äta och sen vet jag inte vad som händer. Bloggar mer imorgon eller ikväll.
puss




dagens outfit



svarta jeans- jc / tröja- vera moda / smycken

pusshej!

HATAR SNÖ

Hej, idag har jag varit i skolan sen har jag på moppeskolan men bea. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på film eller något.


Nikkor 35mm f/ 1.8

puss

söndag


Nikkor 18-55 mm f/3,5-5,6.

jag lever

Hej, idag har jag varit i skolan och nu sitter jag och kollar på one tree hill. Väntar på att maten ska bli klar och sen drar jag ut och träffar fina flickor och pojkar!

pusshej!

RSS 2.0