Livet går vidare...

Hej på er, nu ligger jag ute i solen och solar. Det är jätteskönt väder! Denna helgen har jag, Ida och våra mammor varit i Göteborg och shoppat. Hittade faktiskt en hel del, kanske visar det lite senare i veckan. Igår hade jag bara två lektioner, för sen tog jag bussen in till stan och pluggade och körde moppe. Ska nog in dit någon annan dag denna veckan och plugga.

Gammal och oseriös bild, som jag bjuder på.




pusshej

JUST NU




pusshej!

I wish I was like you...



Everything was so damn good
and now
I've ruined it,
nothing will be as it used to be...

But life goes on!




You have no idea how I feel



Bjuder på två photo booth bilder..

Nu har jag ätit och sitter o kollar på en film och tjockar mig med chips, kan de bli bättre? ;)

pusshej!

Lillasyster & lillebror

Hej på er, idag har jag varit i skolan, hade prov i spanskan och kunde verkligen inte någonting. Nästa vecka har vi massa prov, orkar inte. Men det är tre veckor kvar till påsklov! Just nu kollar jag på klänningar, måste hitta någon som jag ska ha på konfirmationen. Men nu ska jag äta, bloggar kanske mer senare om jag har tid.

(Gamla bilder)

Nikkor 35mm f/ 1.8

pusshej!

STUDIEDAG

Hej, igår kväll så stack jag till ida och va där en stund. Idag har jag studiedag och nu ska jag snart ta bussen in till stan och plugga moppe med bea. Men jag bloggar mer sen när jag har kommit hem.






pusshej!

People change, memories don't...


Nikkor 35mm f/ 1.8

Hej på er, sitter på spanskan och dör typ snart, men slutar om två minuter. Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska ut och cykla en runda på ida. Imorgon är det studiedag, kan det bli bättre? ;) Men ha de bra!

pusshej

Ingen är perfekt.

Hej på er, har varit i stan och kom hem för ett tag sen. Nu sitter jag inte inte gör någonting, men jag ska ut och gå en lång runda. Ikväll ska jag iaf inte vara hemma så då kan jag inte blogg, men jag bloggar kanske lite senare innan jag åker eller så bloggar jag imorgon. Jag bloggar typ inte alls ofta längre, men jag ska försöka skärpa mig ;)


ha de bra sålänge, pusshej!

PLUGGAR MATTE



Sitter och pluggar matte! Jag orkar inte skolan längre, kan det inte bara bli sommarlov, typ nu?!
Imorgon kanske jag ska till bilskolan och plugga moppe, men jag vet inte om jag orkar... Men nu ska jag fortsätta plugga, så jag blir klar någon gång.

pusshej

Lördag - äntligen

Hej på er, idag vaknade jag elva och då gick jag upp och käkade frukost och sen gick jag ut och gick i lång promenad, as gött väder ute idag!


Nikkor 35mm f/ 1.8

Ha det bra, pusshej!

15 år idag!

Hej på er, idag fyller jag år, ÄNTLIGEN! Har varit en super bra dag idag, tack allihopa, ni är bäst!

Bjuder på bilder...



pusshej snyggingar!


RSS 2.0