Pannkokor

Gjorde pannkakor innan idag, de blev faktiskt lyckade :) Nu sitter jag och kollar på OTH, i mina rosa mjukisbyxor och väntar på att maten ska bli klar! Ikväll vet jag inte vad som händer ännu, ska nog ut och träffa några goa människor :) 




pusshej!

I'm so tired of people like that!

Hej på er, vaknade ungefär för en timme sen och nu har jag varit ute och sprungigt en runda. Hade tänkt att jag skulle börja med att springa den rundan varje dag nu. Jaja, nu ska jag gå och duscha och sen ska jag göra pannkakor, bloggar mer senare.
pusshej!

Vitsippor ♥

Jag var ute och gick en runda innan i skogen och det var as många vitsippor där, så jag passade på att ta lite kort. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på tv.




pusshej!

KONFIRMERAD

Hej på er, i söndags konfirmerades jag. Efter kyrkan så åkte jag hem med mina kompisar och min släkt, åt mat och tårta! Fick en massa pengar, smycken, blommor, en jättebra fotoskrivare, fotopapper och lite så. Jag är jättenöjd! Här kommer iaf lite bilder som min kusin tog i söndags, kommer mer någon annan dag :)




bästa konfirmationsgruppen! ♥

pusshej!

KONFIRMATIONS KORT

Hej, nu jag jag skrivit ut och klippt ut en massa kort, som jag ska ha tills imorgon på konfirmationen. Jag har inte hunnit göra det hos en fotograf, men det blev lika bra att göra det hemma :)



pusshej!

LÖRDAG ♥

Hej på er, imorgon konfirmeras jag, så jag har mest fixat en massa tills imorgon. Har även städat mitt rum, det behövdes verkligen! Sen har jag och mamma åkt in till stan och solat en snabbis. Igår efter skolan så kom min kusin hem till mig, hon fotade mig och lite så, ska fixa med det nu, hade jag tänkt. Bloggar mer senare.

pusshej!

You pushed me, now I'll push you...

Hej på er, det var längesen jag bloggade nu, har inte orkat eller haft lust. I måndags åkte jag och bea in till stan. Vi åt glass i solen och pluggade moppe. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, kollat på bb och lite så. Nu har jag precis duschat och tänkte sätta på en film och somna till den. Imorgon ska vi konfirmander fotograferas och på söndag konfirmeras jag.



pusshej!

What would I do without you?

Hej på er, igår var jag på gekås en snabbis med mamma, var även på skoboo och köpte ett par skor. Idag har jag typ inte gjort så mycket, bakat en kladdkaka och hade tänkt att åka in till stan men jag orkade inte idag. Nu har jag precis kommit hem, har varit ute med några kompisar. Imorgon hade jag tänkte att ta bussen in till stan, vi får se om jag orkar. Men nu ska jag gå och duscha.

pusshej!

bea & becca

Hej på er, just nu fixar jag mig, ska till stan idag och först plugga moppe sen fika lite med bea och becca, mysigt mysigt! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, hittar la på något roligt. Men nu ska jag fortsätta fixa mig, bloggar mer när jag kommer hem.
Snodde en bild på två sjukt snygga tjejer!


pusshej!

Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma.

Har varit riktigt dålig på att blogga på det senaste, men har inte haft tid och har inte orkat. Förra helgen var jag på konfirmationsläger, denna helgen har jag varit med Ida i Småland och sen jag har pluggat moppe nästan hela tiden. Men nu har jag iaf påsklov, synd bara att den inte är så fint väder. Idag har jag pluggat moppe och nu ska vi snart till farmor och farfar och äta med mina släktingar, bloggar nog mer när jag kommer hem eller imorgon.



ha det bra!

pusshej!

RSS 2.0