JUST NU



Just nu sitter jag och kollar på one tree hill, har as ont i huvudet så jag ska gå ner och ta en panodil. Sen ska jag rensa en massa bilder på datorn och sen ska jag gå ut och gå en låånnggg promenad.

p u s s

one tree hill

Hej på er, har precis ätit och nu sitter jag och kollar på one tree hill. Var på gekås innan och köpte den andra säsongen. Men nu ska jag fortsätta att kolla på den.



puss & kram

gekås

Hej på er, igår var jag i stan med bea, vi åt mat, va hos tandläkaren, fikade och sedan tog vi bussen hem till mig och gick en runda. Idag ska jag till gekås med ida, jag ska köpa den andra säsongen av one tree hill, har blivit helt beroende av den! Nu ska jag gå och äta frukost och sen ska jag fixa mig. Bloggar mer senare.


bjuder på bilden..

p u s s

fotovägg

Hej på er, igår fixade jag lite med min fotovägg den är inte klar ännu, har typ halva kvar men jag ska nog fixa klart den senare. Just nu sitter jag med massa tända ljus och försöker att få lite julstämning. Imorgon ska jag nog in till stan, har fortfarande inte köpt alla julklappar och julafton är om två dagar...



p u s s


JULLOV och bara tre dagar kvar till julafton!

Hej på er, slutade klockan 11 idag och nu är det äntligen jullov! Idag har jag fixat lite med alla bilder som kom igår med posten som jag har framkallat, hade tänkt att göra en fotovägg, sen har jag varit ute och åkte lite pulka, det måste ju alla göra nu när det äntligen har kommit snö :)




p u s s

Fjärde advent



Nikkor 35mm f/ 1.8

Hej på er, idag har vi bakar en massa pepakakor och sånt. Nu känns det iaf att det är lite mer jul känska men snön saknas ju fortfarande. Jag har inte köpte en enda julklapp ännu så jag har allt lite panik men jag får la fixa det i veckan ;) Igår på kvällen åkte jag och träffade lite folk, vi kollade på film och lite så och sen sov bea hos mig :) Nu ska jag snart gå och duscha, ha det bra!


p u s s

Sometimes I just want to drop everything and give up...

Hej på er, har precis duschat och lyssnar på musik. Det är bara 10 dagar kvar till julafton och om en vecka är det jullov. Jag har verkligen ingen lust att blogga längre, jag är jättedålig på att uppdatera och vet aldrig vad jag ska skriva, men det ska bli ändringar på det. I helgen ska jag ändra min header (om jag hinner).


har bildbrist, så jag bjuder på denna bilden...


p u s s

I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile.

Hej på er, igår framkallade jag bilder så dom kommer förhoppningsvis denna veckan. Just nu sitter jag och pratar med bea och ska snart gå och duscha. Imorgon är det den segaste dagen i skolan på hela veckan... Jag orkar verkligen inte skolan, vill ha jullov nu. Det är bara 11 dagar kvar till julafton också. Men nu ska jag gå och duscha men jag bloggar kanske mer senare. Ha det bra.



bilderna är ifrån weheartit.com

p u s s

11 december

Hej på er, nu har jag precis vaknat, igår var jag hos fanny med tjejerna sjukt mysigt. Idag ska jag städa mitt rum för det behövs verkligen! Men först ska jag nog gå ut och gå en riktigt lååånnggg promenad.




p u s s

Fredag och 15 dagar kvar till Julafton



vi bjuder...

Hej på er, just nu sitter jag och pluggar & dricker te, med massa tända ljus. Det blåser sjukt mycket där ute, ska det inte komma snö snart? Det blir ingen riktig jul utan snö ju. Skolan idag var väl helt okej ändå, sen ska jag träffa några och imorgon ska jag först till sandra och sen på kvällen ska vi till fanny med tjejerna, det kommer bli toppen :) Men nu måste jag fortsätta att plugga.

p u s s

3 december

Hej på er, idag har jag varit på gekås, hittade lite saker men har massa julklappar kvar att köpa. Sen nu ikväll har kollat på film och sen har jag träffat några också :) Imorgon så tror jag att jag bara ska ta det lugnt och plugga lite.


sötaaa!

p u s s

RSS 2.0