lördag

Hej, har varit ute och nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker te som vanligt (?!) Ikväll ska vi äta på resturang och fira farfar som fyller år idag, grattis! Bloggar mer sen.
pusshej!

that time with you was the best

Hej på er, igår var jag först i skolan sen tog jag och bea bussen in till stan och åt lite och sen gick vi till moppe skolan. Idag ska jag plugga lite matte, vi har prov på torsdag och jag fattar ingenting. Men nu ska jag plugga, ha det bra så bloggar jag kanske mer senare.


bjuder.

pusshej!

just nu



pusshej!

söndag

Hej, nu har precis ätit och ska plugga lite moppe, hade jag tänkt. I fredag var jag och ida och träffade några och igår städade jag mitt rum och kollade på film hela dan.



pusshej!

KUSIN

Hej, nu har jag precis ätit. Sen ska jag träffa några, imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Men jag bloggar mer senare eller imorgon.



Nikkor 35mm f/ 1.8
Saknar min lilla söta kusin!

pusshej

SNÖ

Hej, idag har jag varit i skolan sen har jag varit ute och gått en runda. Nu fryser jag och ska göra en kopp te! Jag hade tänkt ta tag i bloggen nu, göra en ny design och sen blogga mycket oftare än vad jag gör nu. Men ha det bra sålängre.


Nikkor 35mm f/ 1.8   
Två tjockar...

pusshej!

Spanska

Hej, just nu sitter jag och har spanska.. Igår var jag i skolan och sen efter skolan så åkte jag, Lina och Bea in till stan och åt pizza :) Sedan gick vi till moppe skolan, sen efter det tog jag bussen hem. Idag när jag kommer hem så ska jag bara plugga no och kolla på one tree hill.


Nikkor 35mm f/ 1.8

har inga bilder just nu för alla är på mitt minne, så ni får nöja er med denna.

pusshej!

Emma



Nikkor 35mm f/ 1.8

Några bilder på Emma som jag fotade igår. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart plugga lite moppe hade jag tänkt. Men jag bloggar mer senare, ha det bra.

pusshej!

I miss the time with you, everything was perfect.

Hej, igår var jag hos ida en stund på kvällen och kollade på lite film och snackade. Idag har jag kollat på lite OTH och sen har jag fotograferat Emma. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men nu ska jag ladda in bilderna ifrån kameran till datorn. Ha det bra sålänge.

pusshej!

yesterdag

Hej på er, nu har bea precis åkt hem. Igår var vi på fest och sen sov hon hos mig, riktigt bra kväll måste jag säga! Nu ska jag gå och duscha, ni får ha det så bra så bloggar jag mer senare.

puss & kram

fredag

Hej, nu har jag precis ätit frukost och nu ska jag gå ut och gå en runda. Ha det bra sålänge så bloggar jag mer när jag kommit hem.

gammal bild, men jag har verkligen inga bilder just nu.



pusshej

hejhej


Mobilbilder.

Hej, igår var jag i halmstad, köpte två tröjor och idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, orkar verkligen inte göra något heller så det blir väll att kolla på film eller något.

pusshej

rensa garderoben

Nu ska jag rensa garderoben för det är verkligen ett måste just nu för jag hittar inte mina kläder längre.

pusshej!

2012

Hej, gott nytt år på er, hoppas att ni har haft en bra nyår, för det har jag! Var på fest hos sanna med massa goa människor, bästa kvällen på länge, tack allihopa ni är bäst! Nu sitter jag och snackar med bea och funderar på om jag ska gå ut och gå en runda. Det blir nog så tror jag :)





tog inte alls många bilder, men här är iaf några ifrån nyår!

p u s s

RSS 2.0