Love you ♥

Hej på er, sitter och lyssnar på musik och sen kollar jag igenom en massa bilder. Hittade några på mig och bea som vi tog när vi praoade.





mobilkameran så dålig kvalité & vi bjuder.

p u s s

Knäck


Nikkor 35mm f/ 1.8

Hej på er, idag hade mamma gjort knäck, så jävla gott! Skolan var la helt okej idag, nu ska jag plugga och sen ska jag duscha.

p u s s

Första advent


gammal bild som ni har sett innan.

Hej på er, idag har jag först varit i kyrkan, sen var jag och fikade i stan och sen har jag varit på julmarknad. Nu sitter jag i mitt rum med en massa tända ljus och en varm kopp te :)

p u s s

Why should I fight when you're not fighting? Now, I will give up...


bjuder på två bilder på mig.

Hej på er, idag har jag varit i skolan och nu sitter jag och pluggar. Imorgon har jag matte prov och jag fattar ingenting. Nu ska plugga vidare, sen ska jag duscha och sen ska jag kolla på tv. Kommer nog inte blogga mer idag, så jag bloggar imorgon istället :)

p u s s

You mean everything to me

Hej på er, somnade en stund och har precis vaknat. Idag har jag varit i skolan, gillar verkligen inte tisdagar. Men nu hade jag iaf tänkt gå ner och fixa en kopp te och tända en massa ljus :) Efter det så ska jag nog plugga...

p u s s

11-11-17



Nikkor 35mm f/ 1.8

Hej på er, i torsdags fick jag en liten kusin :D Hon är verkligen hur söt som helst! Imorgon är det skola igen -.-
Idag är det 34 dagar kvar till julafton.

p u s s

onsdag


fula bilder, men jag bjuder!!

Hej på er, har inte bloggat på ett tag men jag har haft fullt upp. I måndags så praoade jag på Grand Hotell mer bea, sen åkte jag och bea hem till becca och va där, mysigt! :D Sen tog jag och bea bussen hem till mig och så sov bea här :) Igår praoade jag sen pluggade jag... Just nu är jag hur trött som helst och har varit det hela veckan, kommer somna när som helst :o Men ni får ha det så bra!

p u s s

TOMTEBLOSS




Nikkor 35mm f/ 1.8

12 november

Hej på er, igår var det sista dagen på praon hos fotografen sen på kvällen träffade jag några en stund. Idag ska jag till Lina och fira henne eftersom hon fyllde år igår :) Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, hittar väl på något kul :)
Men ni får ha det så bra sålänge så bloggar jag mer senare.

p u s s

dagens outfit


jeans- jc   linne-monky   skinn jacka-england   skor-vita converse   smycken

Hej på er, idag har jag proat jag började nio och slutade tre tror jag :) Imorgon börjar jag klockan halv tio och slutar fyra. Idag fyller också Ida år, ett stort grattis till henne :D Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag nog kolla på tv.

p u s s

PRAO

Hej på er, nu är lovet slut men det har varit ett grymt bra lov :) Idag har jag praoat hos en fotograf i Falkenberg och kommer att göra det tills på fredag och sen nästa vecka ska jag prao på Grand Hotell. Nu ska jag fixa en varm kopp te till mig för jag fryser as mycket.


p u s s

Halmstad

Idag har vi varit i Halmstad och shoppat hela dagen. Hittade jättemycket faktiskt :) Ikväll ska vi till min kusin eftersom han fyller år idag, grattis till han. Snart får jag också en till liten kusin, den ska komma nu i november så den kan ju komma när som helst :) Men jag bloggar mer när jag kommer hem.

p u s s

fredag

Just nu sitter jag och kollar på tv. Idag vet jag inte riktigt vad som händer men jag hittar väl på något :)


Idag åker Bea och Hanna till Grand Canaria, ha det bäst tjejer! ♥

p u s s

Falkenberg

Nu ska jag snart ta bussen till stan för att träffa bea :) Men jag bloggar mer när jag kommer hem sen.

p u s s

Cupcakes

Igår bakade jag cupcakes, dom blev hur goda som helst :D


Nikkor 35mm f/ 1.8

p u s s

RSS 2.0